Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 230g2034kcal0g0g230g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 170g119kcal2.1g19.3g2.1g6.6g
Mustapippuri 56g156kcal6.1g21.3g1.8g14.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 4544g5840kcal942.9g0g227.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16298kcal1902.2g81.2g922.2g42.8g
Valittu annoskoko5000g8149kcal951.1g40.6g461.1g21.4g
Annoskoko puolitettuna2500g4075kcal475.6g20.3g230.6g10.7g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197200