Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g2822g4797kcal536.1g0g282.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g21g73kcal2.1g16.1g0.5g0g
Katkarapu 1411g965kcal203.7g0g15.5g0g
Pekoni, paistettu 705g3633kcal116g0g357.6g0g
Mustapippuri 14g40kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Timjami 5.6g16kcal0.5g1.5g0.4g2.1g
Chili mausteseos, Old El Paso21g59kcal1.7g10.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19165kcal1723.2g66.8g1316g11.6g
Valittu annoskoko5000g9583kcal861.6g33.4g658g5.8g
Annoskoko puolitettuna2500g4791kcal430.8g16.7g329g2.9g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197313