Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2110g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi42g118kcal3.8g3g9.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha844g1401kcal160.3g0g84.4g0g
Sipuli (kuorittu)106g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
KEITTOJUURES Apetit pakaste844g219kcal7.6g40.5g2.5g19.4g
Peruna, vanha, kuorittu 1055g803kcal19.8g163.5g2.1g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5140kcal385.8g424.2g197.8g63.4g
Valittu annoskoko5000g2570kcal192.9g212.1g98.9g31.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1285kcal96.5g106.1g49.5g15.9g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355