Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)421g1317kcal50.5g265.1g6.3g46.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2104g2704kcal436.5g0g105.2g0g
Paprika punainen 421g123kcal4g18.9g1.7g8g
Sipuli 421g127kcal5.3g20.2g0.8g7.2g
Valkosipuli 44g48kcal3.5g7.2g0.3g0.9g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)210g337kcal16.8g8.4g27.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g33kcal1.1g0.8g2.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka42g35kcal1.4g8g0.4g0.4g
Chili paprika punainen21g8.4kcal0.4g1.9g0g0g
Arla Apetina Feta 3%126g139kcal22.7g2.5g3.8g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g84g241kcal42.1g28.6g0.8g0g
Oliiviöljy 42g372kcal0g0g42.1g0g
Tomaatti 1052g240kcal5.9g36.3g3.2g14.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11447kcal1180.4g795.8g389.2g155g
Valittu annoskoko5000g5723kcal590.2g397.9g194.6g77.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2862kcal295.1g199g97.3g38.8g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550