Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 895g271kcal11.2g43g1.8g15.2g
Valkopippuri 35g100kcal3.7g15g0.7g9.2g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1085g499kcal34.7g52.1g16.3g0g
Pekoni rasvainen 760g2856kcal91.2g0g281.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2170g2997kcal406.9g0g151.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13446kcal1095.4g220.2g903.6g48.8g
Valittu annoskoko5000g6723kcal547.7g110.1g451.8g24.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3362kcal273.9g55.1g225.9g12.2g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849