Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu1316g2632kcal171.1g38.2g210.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1217g426kcal12.2g84g6.1g17g
Valkosipuli 66g71kcal5.2g10.7g0.4g1.4g
Sipuli (kuorittu)395g107kcal5.1g18.9g0.8g6.7g
Paprika, punainen263g68kcal2.4g12.1g1.1g5.3g
Paprika vihreä 263g56kcal2.5g6.6g0.8g5g
Vesi658g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 822g269kcal5.1g45.7g1.6g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7256kcal407.2g432.4g442.6g112.8g
Valittu annoskoko5000g3628kcal203.6g216.2g221.3g56.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1814kcal101.8g108.1g110.7g28.2g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889