Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 566g431kcal10.6g87.8g1.1g5.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g215g60kcal1.3g12.8g0.4g5.4g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g680g883kcal135.9g0g40.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g708g1770kcal134.5g0.2g155.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2831g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6288kcal564.6g201.6g396g22.2g
Valittu annoskoko5000g3144kcal282.3g100.8g198g11.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1572kcal141.2g50.4g99g5.6g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929