Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium904g163kcal9g27.1g1.8g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)1808g1175kcal57.9g86.8g63.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 452g1379kcal15.8g18.9g135.6g2.3g
Katkarapu 904g618kcal130.6g0g9.9g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 904g3079kcal239.6g0g232.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g27g94kcal2.7g20.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13016kcal911.2g306.8g887.4g4.6g
Valittu annoskoko5000g6508kcal455.6g153.4g443.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3254kcal227.8g76.7g221.9g1.2g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040