Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi969g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 170g126kcal22.2g1.9g0.7g11.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g291g2615kcal0g0g290.6g0g
Ruisjauho, 1 dl1211g3874kcal133.2g774.8g27.8g168.3g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 666g2092kcal70.3g395.5g14.6g36.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 726g2014kcal14.5g21.8g203.4g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g726g1402kcal138g0.7g94.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro242g74kcal5.1g10.2g1.2g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24396kcal766.6g2409.8g1265.4g448.6g
Valittu annoskoko5000g12198kcal383.3g1204.9g632.7g224.3g
Annoskoko puolitettuna2500g6099kcal191.7g602.5g316.4g112.2g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198407