Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2590g3695kcal323.8g7.8g265.5g0g
Canderel makeutusjauhe79g301kcal2.3g73.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g31g126kcal0g31.1g0g0g
Leivinjauhe 39g69kcal2g14.8g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 79g290kcal14.5g8.6g17g23.9g
Kuohukerma,valio,2dl1570g5338kcal31.4g47.1g549.5g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g612g3178kcal44.1g203.9g243.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g25993kcal836.2g772.8g2150.2g48.2g
Valittu annoskoko5000g12996kcal418.1g386.4g1075.1g24.1g
Annoskoko puolitettuna2500g6498kcal209.1g193.2g537.6g12.1g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580