Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 530g67kcal5.9g5.2g1.1g5.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1324g269kcal7.9g50.3g4g18.5g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g742g1409kcal185.4g0g74.2g0g
Kananmuna kuoreton 583g831kcal72.8g1.7g59.7g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)1059g742kcal127.1g37.1g10.6g0g
Oliiviöljy 286g2529kcal0g0g286g0g
Sitruunamehu, laimentamaton159g33kcal0.5g2.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)318g86kcal4.1g15.3g0.6g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11931kcal807.4g224.2g872.4g58.8g
Valittu annoskoko5000g5966kcal403.7g112.1g436.2g29.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2983kcal201.9g56.1g218.1g14.7g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769