Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 52g53kcal0.7g2.5g4.3g0.9g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl27g243kcal0g0g27g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto259g726kcal49.3g0.1g57g0g
Purjosipuli 602g138kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Vesi, vesijohtovesi 2697g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)778g1073kcal163.3g0g46.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto156g436kcal29.6g0g34.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl16g39kcal1.9g0.2g3.4g0g
Keittojuurekset, Rainbow415g104kcal3.7g19.9g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5621kcal518.8g74.2g350g27g
Valittu annoskoko5000g2811kcal259.4g37.1g175g13.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1405kcal129.7g18.6g87.5g6.8g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836