Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 723g2474kcal43.8g546.2g5.1g16.6g
Vesi, vesijohtovesi 3400g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)850g1403kcal25.5g34g127.5g0g
Ruokasuola jodioitu 28g0.7kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7754kcal139g1160.4g265.2g33.2g
Valittu annoskoko5000g3877kcal69.5g580.2g132.6g16.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1938kcal34.8g290.1g66.3g8.3g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469