Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1037g622kcal15.6g134.8g1g9.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.2kcal0.3g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g311g87kcal1.9g18.5g0.6g7.8g
Hirvikäristys1037g1555kcal207.4g0g62.2g0g
Vesi2074g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 124g38kcal1.6g6g0.2g2.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 415g428kcal14.3g74.7g4.4g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5472kcal482.2g468g137.8g62.4g
Valittu annoskoko5000g2736kcal241.1g234g68.9g31.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1368kcal120.6g117g34.5g15.6g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799