Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 447g1674kcal64.9g255g32.7g44.7g
Margariini 70%, keiju laktoositon 604g3739kcal0g0g422.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 436g1497kcal44.5g305.4g5.2g15.3g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 447g119kcal14.8g13.9g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g559g313kcal47.5g28g1.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g447g358kcal11.6g17.9g26.8g0g
Sokeri 380g1544kcal0g379.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 492g702kcal61.5g1.5g50.4g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 45g150kcal0g36.5g0g0.6g
Raparperi 1119g377kcal7.7g61.5g1.1g15.7g
Leivinjauhe 22g39kcal1.2g8.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21024kcal507.4g2216.2g1080.2g152.8g
Valittu annoskoko5000g10512kcal253.7g1108.1g540.1g76.4g
Annoskoko puolitettuna2500g5256kcal126.9g554.1g270.1g38.2g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475