Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,31748g1136kcal192.3g73.4g5.2g0g
Kananmuna kuoreton 1154g1646kcal144.2g3.5g118.3g0g
Hermesetas, annos 5g175g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml350g73kcal28.3g0g1g0.3g
Kookoshiutale 175g1155kcal14.2g11.2g112.8g28.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1399g3878kcal28g42g391.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15777kcal814g260.2g1257.8g57.6g
Valittu annoskoko5000g7889kcal407g130.1g628.9g28.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3944kcal203.5g65.1g314.5g14.4g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512