Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1688g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi28g79kcal2.5g2g6.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1126g1868kcal213.8g0g112.5g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g844g279kcal9.3g39.7g2.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1128g859kcal21.2g174.9g2.3g11.3g
Sipuli (kuorittu)186g50kcal2.4g8.9g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6270kcal498.4g451g248.4g29g
Valittu annoskoko5000g3135kcal249.2g225.5g124.2g14.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1567kcal124.6g112.8g62.1g7.3g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201571