Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)

Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.

Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.

Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.

Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.

Sekoita.

Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.

Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.

Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.

Keine panic.

Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.

Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.

Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 836 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Espresso, vahva kahvijuoma, tuplana598g53kcal3g9.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 1316g1877kcal164.5g3.9g134.9g0g
Canderel makeutusjauhe96g368kcal2.8g89.1g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1495g10766kcal1.5g1.5g1196.2g0g
Arriba Seperieur Premium Cocoa 81% (Lidl), annos 125g1495g7715kcal149.5g340.9g640g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g41556kcal642.6g890g3942.2g0g
Valittu annoskoko5000g20778kcal321.3g445g1971.1g0g
Annoskoko puolitettuna2500g10389kcal160.7g222.5g985.6g0g
Arvot/100g100g416kcal6.4g8.9g39.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201583