Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 1053g1017kcal31.7g206.2g3.4g10.4g
Paistijauheliha 10%1053g1790kcal210.5g0g105.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g658g1842kcal125g0.2g144.7g0g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Maito, Kevyt2105g968kcal67.4g101.1g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11304kcal872.6g627.6g570.6g25.2g
Valittu annoskoko5000g5652kcal436.3g313.8g285.3g12.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2826kcal218.2g156.9g142.7g6.3g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598