Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)379g102kcal4.9g18.2g0.8g6.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3316g5505kcal630.1g0g331.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl26g64kcal3.1g0.4g5.6g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g284g395kcal35.5g0.9g27.9g0g
Korppujauho 142g521kcal14.9g106.5g1.5g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 474g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma379g455kcal12.1g17.1g37.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14083kcal1401.2g286.2g810.6g27.8g
Valittu annoskoko5000g7042kcal700.6g143.1g405.3g13.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3521kcal350.3g71.6g202.7g7g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201726