Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)495g134kcal6.4g23.8g1g8.4g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 396g1479kcal88.3g0g126.7g0g
Pekoni, Euroshopper238g665kcal38g2.4g57g0g
Jauheliha, sika-nauta 2969g6574kcal519.5g0g504.7g0g
Kananmuna kuoreton 408g582kcal51g1.2g41.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 495g1929kcal10.5g10.9g207.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22727kcal1427.4g76.6g1878g16.8g
Valittu annoskoko5000g11364kcal713.7g38.3g939g8.4g
Annoskoko puolitettuna2500g5682kcal356.9g19.2g469.5g4.2g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809