Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1058g1509kcal132.2g3.2g108.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3846g33846kcal0g0g3846.2g0g
Viinietikka 96g20kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g70750kcal264.4g7.4g7909.2g0g
Valittu annoskoko5000g35375kcal132.2g3.7g3954.6g0g
Annoskoko puolitettuna2500g17688kcal66.1g1.9g1977.3g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495