Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 706g2135kcal126.6g342.5g7.1g75.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha565g938kcal107.3g0g56.5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK198g316kcal41.5g0.6g178g0g
Vesi3531g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6778kcal550.8g686.2g483.2g151.2g
Valittu annoskoko5000g3389kcal275.4g343.1g241.6g75.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1694kcal137.7g171.6g120.8g37.8g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917