Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g835g793kcal158.6g9.2g14.2g0g
Paprika punainen 125g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Paprika keltainen 125g38kcal1.2g6.4g0.3g2.5g
Paprika vihreä 125g27kcal1.2g3.1g0.4g2.4g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Kukkakaali 84g20kcal1.5g1.8g0.3g1.9g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 21g23kcal1.6g3.4g0.1g0.4g
Vesi2504g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g117g70kcal2.9g5.8g8.2g0.9g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)10g7.3kcal0.1g1g0.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen42g301kcal0.4g0.4g33.4g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)730g1315kcal14.6g36.5g124.2g0g
Chili paprika punainen42g17kcal0.8g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5446kcal382.8g169.8g365.2g31.2g
Valittu annoskoko5000g2723kcal191.4g84.9g182.6g15.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1361kcal95.7g42.5g91.3g7.8g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102