Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1079g1539kcal134.8g3.2g110.6g0g
Sokeri 834g3384kcal0g832.7g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai72g252kcal8.6g51.2g1.5g2.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 294g985kcal0.2g240.1g0.1g4.1g
Kaakao (Oboy, original)49g181kcal1.9g40.2g1.3g2.7g
Liivate 74g257kcal63g0g0.1g0g
Flora vispi 20%981g2158kcal29.4g49g196.1g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g490g2290kcal13.7g313.8g107.9g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen147g802kcal16.2g72.1g48.5g2.4g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 981g336kcal30g49g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24366kcal595.6g3302.6g934.2g23.4g
Valittu annoskoko5000g12183kcal297.8g1651.3g467.1g11.7g
Annoskoko puolitettuna2500g6092kcal148.9g825.7g233.6g5.9g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376