Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g405g2953kcal4g4g323.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 789g2707kcal80.4g552.2g9.5g27.6g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 405g348kcal12.5g17.8g24.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g688g140kcal4.1g26.1g2.1g9.6g
Oliivi kivetön musta rainbow202g364kcal1.2g11.5g34.4g0g
Katkarapu 809g553kcal116.8g0g8.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%809g1295kcal21.8g21.8g121.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 405g1532kcal112.8g0g121.4g0g
Muna, annos 60g486g425kcal36.7g4.1g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20638kcal780.8g1276g1350.2g74.4g
Valittu annoskoko5000g10319kcal390.4g638g675.1g37.2g
Annoskoko puolitettuna2500g5160kcal195.2g319g337.6g18.6g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460