Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 111g417kcal0.2g5.9g44.3g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g1397g601kcal5.6g57.3g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g3492g3772kcal681g0g118.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9578kcal1373.6g126.4g326g0g
Valittu annoskoko5000g4789kcal686.8g63.2g163g0g
Annoskoko puolitettuna2500g2395kcal343.4g31.6g81.5g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184