Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2668g781kcal25.1g120.1g10.7g50.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1413g2346kcal268.6g0g141.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g106g297kcal20.1g0g23.3g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g106g170kcal8.5g4.2g13.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%353g565kcal9.5g9.5g53g0g
Oltermanni 17%353g954kcal106g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10226kcal875.6g267.6g604.4g101.4g
Valittu annoskoko5000g5113kcal437.8g133.8g302.2g50.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2557kcal218.9g66.9g151.1g25.4g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204235