Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2024g1534kcal37.9g312.1g4g20.2g
Voi 304g2203kcal3.6g1.2g246.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g122g425kcal4.3g98.4g1.2g3.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 10g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1012g1137kcal213.9g0g30.4g0g
Rypsiöljy 91g806kcal0g0g91.1g0g
Sipuli (kuorittu)304g82kcal3.9g14.6g0.6g5.2g
Kaali, valkokaali810g171kcal9.7g27.5g1.6g17g
Sieni tatti, hapero 202g56kcal3.7g5.9g1g3.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 20g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)101g128kcal11.1g0.3g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13082kcal576.2g920g771.8g99.6g
Valittu annoskoko5000g6541kcal288.1g460g385.9g49.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3270kcal144.1g230g193g24.9g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282