Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g1198g1198kcal239.5g26.3g131.7g0g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.7g1.2g10.2g
Herkkusieni1198g180kcal27.5g7.2g6g18g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g41.9g0.7g2.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1198g719kcal12g53.9g47.9g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli599g1078kcal40.7g22.8g89.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 90g794kcal0g0g89.7g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8669kcal667.2g361.6g734g60.6g
Valittu annoskoko5000g4334kcal333.6g180.8g367g30.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2167kcal166.8g90.4g183.5g15.2g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204522