Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g1539g2308kcal261.5g6.2g135.4g0g
Vesi1648g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g1648g940kcal23.1g204.4g3.3g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi165g17kcal2.5g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6528kcal574.2g426.2g277.4g0g
Valittu annoskoko5000g3264kcal287.1g213.1g138.7g0g
Annoskoko puolitettuna2500g1632kcal143.6g106.6g69.4g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902