Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2020g365kcal11.3g50.5g8.1g14.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1154g1604kcal219.3g0g80.8g0g
Valkosipuli 43g47kcal3.4g7.1g0.3g0.9g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)361g1082kcal46.9g0.4g101g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g491g363kcal22.1g63.3g1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl577g491kcal8.1g25.4g40.4g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore58g23kcal1.8g2.9g0.5g2.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g289g750kcal86.6g5.8g43.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9448kcal799g310.8g550.8g34.6g
Valittu annoskoko5000g4724kcal399.5g155.4g275.4g17.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2362kcal199.8g77.7g137.7g8.7g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278