Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1910g559kcal18g86g7.6g36.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1405g2332kcal266.9g0g140.4g0g
CousCous, keitetty 100g562g1023kcal25.8g188.8g21.9g9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%562g337kcal18g39.9g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)281g76kcal3.7g13.5g0.6g4.8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g281g1011kcal78.7g5.6g75.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10674kcal822.2g667.6g515g100.2g
Valittu annoskoko5000g5337kcal411.1g333.8g257.5g50.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2669kcal205.6g166.9g128.8g25.1g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338