Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g2445g3032kcal110g611.2g14.7g24.4g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g1834g2366kcal381.4g0g91.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g336g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g306g581kcal103.9g4.6g15.3g0g
Mustapippuri 43g120kcal4.7g16.4g1.4g11.3g
Paprikajauhe 37g118kcal5.4g6.7g4.8g13.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12613kcal1219.6g1310g257.2g110.2g
Valittu annoskoko5000g6306kcal609.8g655g128.6g55.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3153kcal304.9g327.5g64.3g27.6g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206416