Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl2978g3931kcal390.2g8.9g247.2g0g
Voi 271g1964kcal3.2g1.1g220.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g812g4874kcal194.9g53.6g438.6g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl903g3222kcal18.1g27.1g343g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g28127kcal1212.8g217.2g2497.8g0g
Valittu annoskoko5000g14063kcal606.4g108.6g1248.9g0g
Annoskoko puolitettuna2500g7032kcal303.2g54.3g624.5g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765