Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1106g388kcal51.1g21.6g3.3g27.7g
Pinaattipakaste 150g553g77kcal10.5g2.2g2.8g7.2g
Rypsiöljy 18g163kcal0g0g18.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 738g981kcal62.2g129.8g14.7g36.9g
Juustokumina jeera (), annos 6g18g65kcal3.3g8.2g4.1g1.9g
Sipuli kuivattu 11g30kcal1.2g3.9g0.2g3.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)516g1213kcal103.2g2.6g87.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1475g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g553g2069kcal72.5g392.7g32.1g33.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9973kcal608g1122g326.8g221.6g
Valittu annoskoko5000g4987kcal304g561g163.4g110.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2493kcal152g280.5g81.7g55.4g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148