Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka268g72kcal5.1g11.3g0.5g6.4g
Katkarapu 536g367kcal77.4g0g5.9g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g670g275kcal9.4g54.3g2g0g
Vesi2681g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g804g201kcal12.9g33.8g1.6g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g27g59kcal4.6g4.6g2.4g0.1g
Tilli, tuore 13g4kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g1956kcal219.8g208.2g25g13.6g
Valittu annoskoko5000g978kcal109.9g104.1g12.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna2500g489kcal55g52.1g6.3g3.4g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207167