Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)1622g503kcal29.2g97.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)541g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Kanaliemi laimennettu 451g45kcal1.2g1.9g3.6g0.1g
Herkkusieni 451g72kcal9.5g1.4g1.5g6.8g
Chili paprika punainen90g36kcal1.8g8.1g0g0g
Paprika punainen 225g66kcal2.1g10.1g0.9g4.3g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g1622g1135kcal243.2g0g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4004kcal588g289.4g37g40.8g
Valittu annoskoko5000g2002kcal294g144.7g18.5g20.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1001kcal147g72.4g9.3g10.2g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207280