Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 709g574kcal11.1g119.3g0.4g21.3g
Mungpapu, Risenta1091g3163kcal261.7g436.2g10.9g0g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Kurkuma, annos 2g11g5.5kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 55g59kcal4.3g8.9g0.3g1.1g
Korianteri, tuore, annos 20g109g22kcal2.2g4.4g0.5g3.3g
Vesi, vesijohtovesi 2726g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7827kcal566g1166.4g25.8g61.6g
Valittu annoskoko5000g3913kcal283g583.2g12.9g30.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1957kcal141.5g291.6g6.5g15.4g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344