Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g956g621kcal15.3g143.4g1g0g
Keittojuurekset, apetit478g124kcal4.3g22.9g1.4g11g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g430g121kcal4.7g20.7g1.7g12.9g
Vihreä papu, pitkä239g65kcal4.5g9.8g0.5g5.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha956g1587kcal181.6g0g95.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi14g40kcal1.3g1g3.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow14g37kcal1.4g1.4g2.9g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1912g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5190kcal426.2g398.4g212.8g59.6g
Valittu annoskoko5000g2595kcal213.1g199.2g106.4g29.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1298kcal106.6g99.6g53.2g14.9g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856