Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola231g369kcal18.5g9.2g30g0g
Juustoraaste emmental punaleima461g1799kcal133.8g0g138.4g0g
Sipuli (kuorittu)277g75kcal3.6g13.3g0.6g4.7g
Oliiviöljy 65g571kcal0g0g64.6g0g
Paprika punainen 1568g459kcal14.7g70.6g6.3g29.8g
Jauheliha, sika-nauta 1845g4086kcal322.9g0g313.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g554g886kcal44.3g22.1g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16488kcal1075.6g230.4g1251.2g69g
Valittu annoskoko5000g8244kcal537.8g115.2g625.6g34.5g
Annoskoko puolitettuna2500g4122kcal268.9g57.6g312.8g17.3g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208535