Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g39g284kcal0.4g0.4g31.1g0g
Lanttu 584g168kcal5.8g26.8g1.8g10.5g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Kuohukerma,valio,2dl389g1323kcal7.8g11.7g136.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow778g623kcal32.7g101.2g7g24.1g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g1167g934kcal198.4g0g9.3g0g
Katkarapu 350g240kcal50.6g0g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1459g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7269kcal597.4g302.6g379.6g77.2g
Valittu annoskoko5000g3634kcal298.7g151.3g189.8g38.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1817kcal149.4g75.7g94.9g19.3g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670