Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2055g602kcal19.3g92.5g8.2g39g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1209g2007kcal229.7g0g120.9g0g
Sipuli (kuorittu)151g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)484g590kcal10.6g131.5g1.5g3.9g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 302g687kcal42.3g5.1g54.4g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 166g231kcal20.8g0.5g16.3g0g
Ruokakerma 5%, Valio302g196kcal4.5g12.7g15.1g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g6g14kcal0.7g2.3g0.2g0g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.3g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)302g786kcal78.6g4.5g51.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10352kcal819.2g515.6g538.6g96.8g
Valittu annoskoko5000g5176kcal409.6g257.8g269.3g48.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2588kcal204.8g128.9g134.7g24.2g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208736