Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1512g1891kcal317.4g0g68g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g1744g523kcal19.2g94.2g3.5g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g535g481kcal33.7g85.6g1.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka163g134kcal5.5g30.9g1.6g1.6g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g814g733kcal12.2g73.3g40.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 233g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7524kcal776g568g230.8g3.2g
Valittu annoskoko5000g3762kcal388g284g115.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1881kcal194g142g57.7g0.8g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209308