Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 356g103kcal3.6g16.4g1.1g6.4g
Lapinliha,poronkäristys 750g954g1317kcal200.4g9.5g57.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow509g407kcal21.4g66.2g4.6g15.8g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g636g1590kcal120.9g0.2g139.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2545g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6834kcal692.6g184.6g405.8g44.4g
Valittu annoskoko5000g3417kcal346.3g92.3g202.9g22.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1709kcal173.2g46.2g101.5g11.1g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710