Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle2683g3488kcal174.4g536.7g80.5g134.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl101g911kcal0g0g101.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g658g184kcal3.9g39.2g1.3g16.5g
Sipuli (kuorittu)304g82kcal3.9g14.6g0.6g5.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g41g42kcal3.2g6.6g0.2g0.8g
Korianteri, annos 10g51g10kcal1g2g0.3g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 494g1695kcal50.4g345.9g5.9g17.3g
Korianteri, tuore, annos 20g456g91kcal9.1g18.2g2.3g13.7g
Sinappi 51g67kcal2.2g7.1g3g0.9g
Suola, annos 3g51g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 10g29kcal1.1g4.3g0.2g2.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl101g911kcal0g0g101.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15022kcal498.4g1949.2g593.8g385.6g
Valittu annoskoko5000g7511kcal249.2g974.6g296.9g192.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3756kcal124.6g487.3g148.5g96.4g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210161