Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl2578g3352kcal337.7g7.7g214g0g
Pekoni rasvainen 680g2555kcal81.6g0g251.5g0g
Sipuli (kuorittu)656g177kcal8.5g31.5g1.3g11.2g
Valkosipuli 31g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Oltermanni, perinteinen898g3234kcal224.6g0g260.5g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g44kcal1.7g6g0.5g4.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)117g844kcal0.1g0.1g93.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20480kcal1313.4g100.8g1643.6g32g
Valittu annoskoko5000g10240kcal656.7g50.4g821.8g16g
Annoskoko puolitettuna2500g5120kcal328.4g25.2g410.9g8g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210338