Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka210g818kcal11.7g172g1.3g0g
Vesi1049g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1573g604kcal15.7g108.5g3.1g39.3g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha839g1393kcal159.4g0g83.9g0g
Maito, Kevyt1049g482kcal33.6g50.3g15.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)210g264kcal23.1g0.6g18.9g0g
Rypsiöljy 29g260kcal0g0g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7664kcal488g666.8g304.8g80g
Valittu annoskoko5000g3832kcal244g333.4g152.4g40g
Annoskoko puolitettuna2500g1916kcal122g166.7g76.2g20g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210339