Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1761g318kcal9.9g44g7g12.3g
Herkkusieni säilyke 1761g298kcal37g3.5g5.3g42.3g
Oliiviöljy 123g1090kcal0g0g123.2g0g
Vesi880g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g37kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Manteli 440g2711kcal105.9g29g237.7g31.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8907kcal311.2g164.4g746.8g174g
Valittu annoskoko5000g4453kcal155.6g82.2g373.4g87g
Annoskoko puolitettuna2500g2227kcal77.8g41.1g186.7g43.5g
Arvot/100g100g89kcal3.1g1.6g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210792