NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe1667g5667kcal96.7g1200g45g105g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)2381g4286kcal261.9g131g309.5g0g
Rypsiöljy Eldorado79g657kcal0g0g73g0g
Margariini 60%, kultarypsi 79g422kcal0.1g0.2g47.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen794g262kcal26.2g38.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22587kcal769.8g2740.2g950.2g210g
Valittu annoskoko5000g11294kcal384.9g1370.1g475.1g105g
Annoskoko puolitettuna2500g5647kcal192.5g685.1g237.6g52.5g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212651